Executive mediatraining

Het ene moment sta je voor je eigen medewerkers vol vuur de koers van je onderneming uit te leggen, het volgende moment word je live geïnterviewd door BNR over de tegenvallende jaarcijfers. Twee verschillende situaties waarin je dezelfde corporate story moet vertellen. In onze Executive Mediatraining leert MessageLab je omgaan met een diversiteit aan media en word je getraind om je boodschap op een overtuigende manier over te brengen.

Inhoud executive mediatraining

De Executive Mediatraining is een media-/presentatietraining die erop is gericht om strategie, beleid, producten en/of diensten vanuit een message house op een overtuigende manier over te brengen. Dat gebeurt door te kijken naar actuele voorbeelden van geslaagde en ontsporende vraaggesprekken. En te letten op gesprekstechniek en verbale en non-verbale communicatie. De uitdaging is om de kern van jouw verhaal om te zetten in pakkende headlines.

De training is bedoeld voor directie- en MT-leden die zijn belast met de officiële woordvoering namens hun bedrijf of organisatie en duurt minimaal een dagdeel.